речник контакт

Се што имам, носам со себе

Беглаците од воените жаришта што понесоа при бегството од родното огниште

Петар Печков

Фотогалерија од светот, кој што си понел кога поради војната бегал од дома

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »