речник контакт

Сите бои на 1-ви април

Децата си ставија маски и не развеселија. Политичарите кои често не лажат, овој ден ги немаше.

Петар Печков

Денот на шегата и лажењето, 1-ви април, мина во прекрасно ведро расположение во Младинскиот парк. Таму се собраа децата на Велес кои со различни маски грижливо подготвени не развеселија. Сликите најдобро ќе го прикажат расположението.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »