речник контакт

Сите бои на 1-ви април, денот на шегата

Децата си ставија маски и не развеселија. Политичарите кои често не лажат, овој ден ги немаше.

Петар Печков

Денот на шегата и лажењето, 1-ви април, мина во прекрасно ведро расположение во Младинскиот парк. Таму се собраа децата на Велес кои со различни маски, грижливо подготвени, не развеселија. Сликите најдобро ќе го прикажат расположението.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »