речник контакт

Сите одиграни натпревари во второто коло на ОФЛ нерешено

По две кола пет екипи со по 4 бодови

Петар Печков

Второ коло ОФЛ

Гемиџии- Младост                          0:0
Форца нова – Илинден БС             1:1   
 Богомила –Горски                          3:0 служб.
 Башкими – Интернационал           2:2
 Илинден 1955 –Мартолци             1:1
 Бирлик слободен                             слобод.

Т А Б  Е Л А
1.Интернационал                 2      1    1     0     8:4      4
2.Младост                             2       1    1     0    4:1      4
3.Форца нова                        2       1    1     0    5:2      4
4.Башкими                             2      1    1     0    5:4      4
5. Гемиџии                            2       1   1     0     2:1     4
6.Богомила                            2       1    0    1    5:6      3
7. Мартолци 07                     2      0     1    1    3:4      1
8. Илинден 1955                   1       0    1    0    1:1       1 
9. Илинден БС                      2       0    1    1    2:3       1
10. Бирлик                             1       0    0    1   1:4       0
11. Горски                              2       0   0    2     1:7     0

 Следно коло   викендов

Интернационал – Илинден

Горски- Башкими

Младост – Форца Нова

Бирлик – Гемиџии

Илинден БС- Богомила се игра во Башино село   ж

Мартолци слободен

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »