речник контакт

Скапоцен камен околу светот

Биле потребни 1 милион скапоцени камења за да се покрие телото на еден модел.

Аница Солева

Биле потребни 1 милион скапоцени камења за да се покрие телото на овој модел. Е сега, има продажба на секое кристалче за да се открие телото на овој модел. 1 кристал = 1 евро Навистина интересно. Посетете ја [url=www.millioncrystalbody.com]странава[/url] ако сакате да си купите едно кристалче!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »