речник контакт

Слики за 2016-та

На Блискиот исток и жените како казна ги камшикуваат, во Швајцарија се игра фубдал на снег, во Белгија одгледана тиква тешка 1,2 тони, играч на голф топчето во втера дувајќи го

Петар Печков

Неколку  фотографии кои се дел  за илустрација од највпечатливото во годината што измина

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »