речник контакт

Слики од Ване

Што работат во слободно време овие луѓе?

Зоран Николов

Јас стварно не знам како дал 11 гола на 14 утакмици... Свашта...

\"\"

ПролаЗИ ДАН, пролази ноч, пролазе годинееее....

\"\"
Ако е ова во Македонија, ќе се изначека...

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »