речник контакт

Списание за антиглобализам

Јас како нов член во ти реков ми рече сакам како прва статија со голем Respect да ви го презентирам првото македонско електронско списание за антиглобазлиза во склоп наневладината организација MAGNA CARTA.

lj lkjl

Јас како нов член во ти реков ми рече сакам како прва статија со голем Respect да ви го презентирам првото македонско електронско списание за антиглобазлиза во склоп наневладината организација MAGNA CARTA, и тоа направено од велешани кои ги гледате секојдневно низ улиците на нашиот мил град. и како пто велат самите автори на овој сајт кје ги цитирам: Ова списание ќе обработува теми коишто не така често се разработуваат во останатите полуслободни медиуми во Р. Македонија, а коишто во многу нешта влијаат на нашиот секојдневен живот. Рубриките во списанието се следниве: (Анти)глобализам (Анти)милитаризам * Религија * Човекови права * (Дневна)Политика * Цивилизации * Арт * Поезија* Музика * Паралели * Македониум * (M)Ораториум * Сајбер* Фељтон * Профил * Екстремни спортови * Интервју * (Контра)став * Наука *Акција-Реакција * Антологија * Bonus track * Liriks * Воведник * Редакција *За нас За тоа луѓе отидете на сајтов и помислете правилно дека сајтов е стварно за почитување и да знаете дека дизајнот од наредниот број ќе се подобри не паничете, ја многу го бендисав сајтов, а чекам коментари шо ќе кажете и вие. [url=www.mahatma.ecarta.info]www.mahatma.ecarta.info[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »