речник контакт

Средби со граѓаните два пати седмично

Поради големиот интерес на граѓаните, средбите на градоначалникот со нив ќе бидат секој вторник и четврток

Петар Печков

Како градоначалник на Општина Велес донесов одлука секој вторник и четврток во неделата да бидат приемни денови за сите граѓани. Средбите во просториите на Општина Велес ќе започнуваат во 9 часот, и ќе траат се до приемот на сите заинтересирани граѓани.

Вие ќе имате можност од мене а и од целокупната општинска администрација да побарате одговор на прашања кои се од Ваш интерес, да ги изнесете своите проблеми и да побарате решение за истите. Вашите забелешки, сугестии, идеи и предлози ќе бидат од големо значаење за мене како градоначалник и за локалната самоуправа воопшто - вели градоначалникот Чадиев.

Приемните денови од овој тип во наредниот период ќе продолжат да се одвиваат секоја работна недела.

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »