речник контакт

Среќна Нова 2013 година

Барем за малку повеќе од лани, нека Новата година Ви донесе поубави моменти

Петар Печков

Бидете среќни, насмеани, радосни и весели. Тоа никој не може ниту да ви го даде, ниту да ви го земе. Најдобар начин да ја предвидиме  иднината е сами да ја создадеме. И додека  возиме   низ 2013-тата,  да гледаме на животот низ шофер–шајбната, а не преку ретровизор.

Бидете сакани и сакајте. Насмевнете се и радувајте му се на животот.

Секогаш за  Вас ТРМР (Ти Реков Ми Рече)

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »