речник контакт

Стар мост два дена надвор од употреба

Поради реконструкција на железничкиот премин, сообраќајот ќе се одвива преку мостот Гемиџии

Петар Печков

Од среда 2-ри октомври започнува реконструкција на патниот правец на железничкиот премин „Стар мост”. Од таа причина овој премин ќе биде затоврен за сообраќај во следните два дена, среда и четврток, 2 и 3 октомври. Поради ова движењето на возила ќе биде пренасочено преку мостот „Гемиџии”.

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »