речник контакт

Стереотипови во Баба

После 3,5 години во Сабота 11.02 во Баба ќе имате можност да ги проследите Стереотипови од Велес.

Никола Солев

После 3,5 години во Сабота 11.02 во Баба ќе имате можност да ги проследите Стереотипови од Велес. Ќе се појават во последната постава: Член, Роберт, Пинтал, Исус и специјален гостин Пере.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »