речник контакт

Стереотипови live!!

Како беше на концертот на Стереотипови во Кастро во Скопје?

Петар Печков

Членот, Пинтелот, Роберт и Исус, во живо, во Скопје, во Кастро.

За тие што што биле низ неколку фотографии од концертот на Стереотипови во Кастро, кој се прераскажува и во метрополата но и во Велес!!.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »