речник контакт

Сјајот и бедата во Кина

Наспроти стереотипот, дека сите Кинези се исти, фотографиите покажуваат дека во оваа комунистичка земја, некои живеат на висока нога, други ниско

Петар Печков

Ккао се живее во Кина

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »