речник контакт

Тарзан

Од кај го вади Тарзан тој глас, ете да бевте вие на негово место зарем нема да го испуштевте истиот тој глас !?

lj lkjl

Од кај го вади Тарзан тој глас, ете да бевте вие на негово место зарем нема да го испуштевте истиот тој глас !?

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »