речник контакт

Телевизорот потенок од било кога

Замислите телевизор кој е толку тенок, што можете да си го расклопите и да си го носите во ташна.

Никола Солев

Замислите телевизор кој е толку тенок, што можете да си го расклопите и да си го носите во ташна. Sony сега продава футуристички телевизор во Јапонија, кој е 3.2cm тенок. Новиот телевизор, кој се продава од овој месец во Јапонија, има 11 инчен екран и чини $1800.

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »