речник контакт

Тијана ќе пее за Македонија на Евровизија во Данска

Вистински избор на квалитетен изведувач и пеач кој има кариера во нагорна линија

Петар Печков

Невообичаено рано, уште во август, МРТВ одлучи која ќе пее за Македонија наредната година на Евровизија во мај во Данска.  Тоа е Тијана која последните години, откако се омажи живее во Белград. Но тоа не ја намалува нејзината вредност како музичар. Тијана многу успех во Копенхаген.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »