речник контакт

Тоалет

Еве како изгледа едно јавно WC во Хјустон

lj lkjl

Еве како изгледа едно јавно WC во Хјустон. На првата слика поглед од надвор, а на втората поглед од внатре. Генијална идеја нема што. Но би го користеле ли ???

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »