речник контакт

Топ шега во Канада

Кога NASA првпат започнала да праќа астронаути во вселената, брзо заклучила дека пенкалата со топче на врвот не функциоираат на нула гравитација.

Никола Солев

Кога NASA првпат започнала да праќа астронаути во вселената, брзо заклучила дека пенкалата со топче на врвот не функциоираат на нула гравитација. За да го решат проблемот, научниците од NASA потрошиле една декада и 12 милијарди долари за да развијат направа која ќе пишува на нула гравитација, под вода, на било која површина и на температури под 300 C. Русите користеле молив.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »