речник контакт

ТрМр Ви посакува Среќна Нова 2018-та година

Ценете го секој момент кој Ви го подарува животот и имајте СРЕЌНА Нова година!

Петар Печков

Времето е како река, истата вода никогаш не поминува двапати под Вашите нозе. Исто како реката, моментите никогаш не се враќаат,

Ценете  го секој момент кој Ви го подарува животот и имајте СРЕЌНА  Нова година!

Затоа Ако здравјето е најважно, среќата најпотребна а љубовта неопходна, искрено посакувам тоа да биде дел од Вашиот живот во Новата 2018 година!

                                                                  Вашиот ТрМр

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »