речник контакт

Тренинг, за храбрите (фото)

По карпите на Јакупица кон врвот, хоби за храбите велешани

Петар Печков

На фотографијата е планината Јакупица, и делот кон врвот Солунска глава, од велешка страна. За тренинг велешаните Сашко и Кире,  еве каде го минаа изминатиот викенд.  Низ фотографија убавините на планината но и смелоста на планинарите.

АНКЕТА »

Дали граѓаните ги почитуваат препораките за заштита од корона вирусот, да останат дома, да има растојание кога се чека во редица пред банка, маркет?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »