речник контакт

Трето коло ОФЛ, Младост сам на врвот

Ефикасни коло со 21 постигнат гол, или по 4 на натпревар

Петар Печков

Интернационал – Илинден       0:1
Горски- Башкими                       3:2
Младост – Форца Нова             1:0  
Бирлик – Гемиџии                     3:3
Илинден БС- Богомила             6:2
Мартолци слободен

Т А Б  Е Л А
1.Младост                              3      2     1     0     5:1     7
2.Гемиџии                             3      1     2      0    5:4      5
3.Форца нова                         3      1    1      1    5:3      4
4.Башкими                             3      1    1      1    7:7      4
5. Илинден БС                       3      1   1      1     8:5       4
6.Илинден 1955                     2      1    1     0     2:1       4
7. Интернационал                 3      1    1    1     8:5        4
8. Богомила                            3      1    0    2     7:12      3 
9. Горски                                3       1    0    2    4:9       1
10. Бирлик                             2       0    1    1    4:7        1
11. Мартолци                        2       0   1    1     3:4        1


Следно коло 4-ти и 5-ти октомври
 
Форца Нова – Бирлик
Богомила – Младост               се игра во Богомила
 Башкими – Илинден БС         се игра во Чашка
Илинден 1955- Горски           се игра во Башино село
Мартолци – Интернационал  се игра во Извор
Слободна екипата на Гемиџии

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »