речник контакт

Три априлски настапи

Велешкиот fusion состав Bad Sector го проширува своето поле на акција и надвор од Македонија. После неколкуте настапи на Таксират, ВаВаFest, ваму-таму, за Април тие имаат закажано три настапи од кои еден во Бугарија.

Аница Солева

Првиот настап е во склоп на рок-фест, односно, на 7-ми Април. Потоа, на 11-ти во Софија, во реномираниот клуб O!Shipka, за на крај да ја финишираат својата мини-турнеја во Life-радио на 22-ри Април. За повеќе информации погледнете го нивниот веб-простор (сеуште во изработка): [url=www.purevolume.com/badsector]www.purevolume.com/badsector[/url] Извор: [url=www.plagij.at/more.php?id=945]www.plagij.at[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »