речник контакт

Три седмици школски распуст

Петок зaвршува првиот дел од учeбната 2010/11 година, продолжува по три недели.

Петар Печков

Распустот на учениците од сите основни и средни училишта  во земајва ќе почне на 31 декември, а ќе трае до 24 јануари, кога учениците ќе тргнат на училиште.

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »