речник контакт

Трката за првото место во Општинска фудбалска лига неизвесна

Во следното коло дерби за врвот Младост - Башкими и локално Башиноселско, Илинден 55- Илинден БС.Башкими му се доближи на еден бод на лидерот Младост. Уште едно ефикасно коло

Петар Печков

Во 15-тото коло постигнати се следните резултати

Бирлик - Форца Нова               0:2         

Интернационал - Мартолци  .  2:2

Горски - Илинден 55                 2:6

Илинден БС - Башкими            1:2

 

 

Т   А   Б   Е   Л   А

1. Младост                       12       9    1   2    21:14      28

2.Башкими                       13       8    3   2    34:21      27

3. Форца Нова                 13       7    4   2    21: 9       25

4.Илинден 1955               12       7    2   3    23:18      23

5. Гемиџии                       12       5    4   3    26:21      19

6. Мартолци                    12        5    4   3    27:15      19

7.Илинден БС                 12        3    2   7    29:26      11

8.Интернационал           12        2    3   7     20:29        9

9. Бирлик                        12        2    1   9     21:35        7

10.Горски                        12       1    0  10     16:50        3

 

Следно 16 коло

 

Мартолци - Горски

Илинден 55 Илинден БС

Башкими - Младост

Форца Нова - Гемиџии

 

Бирлик и Интернационал слободни

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »