речник контакт

Трката меѓу Мартолци и Младост за првак на ОФЛ продолжува

Без промени во врвот, на три кола пред крајот. Се одиграа и заостанатите натпревари

Петар Печков

15 коло
Башкими – Илинден БС  4:2
Мартолци – Гемиџии  3:0
Бирлик – Богомила 4:0
Форца Нова – Горски 7:2
Интернационал – Младост 0:2
 
Заостанати средби
Интернационал  - Башкими  3:3
Бирлик -  Илинден БС 3:2


Т  А  Б  Е  Л  А

  1. Мартолци                     15    12    2   1      47:  17         38 
  2.  Младост                       15     11   3   1      31: 13          36
  3. Гемиџии                        15     9     1   5      41: 19          28 
  4. Форца Нова                  15     9    1    5      34: 23          28
  5. Башкими                       15     6    3    6      32: 27          21
  6.Интернационал             15     6   2    7      26: 23           20
  7 Илинден БС                   15     4    2    9     23 :31           14
  8.Бирлик                           15      4    2    9     20 :38          14
  9. Богомила                      15     4     0   11    22:44          12
 10  Горски                         15     1     2    12    23: 61          5

 идно коло
 Илинден Мартолци
 Гемиџии – Форца Нова
 Горски – Интернационал
 Младост – Бирлик
 Богомила – Башкими

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »