речник контакт

Убавата страна на снегот (фото)

Велес под снег, првиот во зимата 2017/18 година

Петар Печков

 Како изгледаше градот по првиот годинешен снег. Убавата страна од снежната радост 

 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »