речник контакт

Украсување на излозите во Велес

Освен снегот, најава за Новата Година е и украсувањето на излозите од продавниците во градот.

Петар ПечковГодинава прва тоа го стори цвекарницата „Ирис“ во центарот кај фонтана.

Еве како изгледа нивниот излог.

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »