речник контакт

ФК Тополка и ФК Бабуна изедначени на врвот од Општинската лига

Викендов во последното коло се одлучува кој ќе ,,презими,, на врвот

Петар Печков

По осмото коло од Општинската фудбалска лига, на врвот се израмнија екипите на ФК Тополка и ФК Бабуна со по 17 бодови. 

           резултати од     осмото  коло

ФК Форца нова - ФК Тополка                1:1 

 ФК Младост - ФК Мартолци                 4:2

ФК Согле - ФК Интернационал              3:0

ФК Бабуна- ФК Башкими                       3:0

слободна беше екипата на  ФК Горски 

                                   Т  А  Б  Е  Л  А

1. ФК Тополка                        7    5  2   0     29:10   17

2. ФК Бабуна                          7   5   2   0     23:9     17

3. ФК Горски                          7    4  2   1     13:6     14

4. ФК Согле                            7    4  1  2      13:7     13 

5. ФК Форца нова                 7    3   3  1     15:10   12

6. ФК Мартолци                    8    2  1   5     11:24    7

7. ФК Младост                       7    1  2   4     8:20      5

8. ФК Башкими                      7    0  2   5     6:16      2

9. ФК Интернационал          7    0  1   6    10:26     1

      идно последно есенско коло:

ФК Интернационал - ФК Башкими

ФК Бабуна - ФК Младост 

ФК Горски - ФК Тополка

ФК Форца нова - ФК Согле

слободна е екипата на ФК Мартолци 

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »