речник контакт

Филмот „Контакт“

До недела во велешкото кино се прикажува филмот „Контакт“

Петар Печков

До недела во велешкото кино се прикажува филмот „Контакт“ кој треба да се види поради - тоа што е македонски - затоа што приказната е животна - затоа што настапува велешанецот Зоран Љутков Филмот е за двајца чиј живот е на грешната страна. Никола Кољо е затвореник а Лабина Митевска во неуропсихијатрија. Тие двајцата се пуштени пред време од установите и немаат каде да одат, па заминуваат кај хотелиерот Петар Мирчевски... Натаму одете видете до недела во 20,30 часот

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »