речник контакт

Фитнес Клуб 777

Кој се Фитнес Клуб 777? Зошто да вежбате кај нив? Какви изненадувања ви подготвуваат за ова лето? Погледнете го ова видео и дознајте ги сите одговори!

Зоран Николов

Кој се Фитнес Клуб 777? 

Зошто да вежбате кај нив? 

Какви изненадувања ви подготвуваат за ова лето?

Погледнете го ова видео и дознајте ги сите одговори!

;

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »