речник контакт

Формиран Економски совет на Градоначалникот

Цел на Економскиот совет е подигнување на економската моќ и условите за работа на фирмите во општина Велес

Петар Печков

Одржана е и  првата седница на Економскиот совет на Градоначалникот на Општина Велес на која беше верификуван мандатот на членовите и усвоен Деловникот за работа на советот.

Членови на Економскиот Совет се: Горан Петров - Градоначалник,  Александар Бузалков - Центар за развој на Вардарски Плански Регион,  Трајче Трајков - Регионална стопанска комора,  Златко Леов - Регионална комора на занаетчии,  Анче Здравкин - Ротари клуб Велес,  Благој Индов - Лајонс клуб Велес

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »