речник контакт

Форца нова на првата позиција во ОФЛ

Ланскиот првак, по второто коло годинава пак на лидерската позиција

Петар Печков

Во второто коло на  ОФЛ постигнати се следните резултати:

Илинден БС – Интернационал = 3:2
 Бирлик –Форца Нова = 1:3
 Башкими – Мартолци = 2:2
 Богомила – Гемиџии = 4:2
 Младост – Горски = 1:0

 Т А Б  Е  Л А
1.    Форца Нова  2     2  0  0    5:2  6
2.    Младост        2     1  1  0   2:1 4
3.    Илинден БС  2     1   1   0   4:3  4
4.    Маролци       2      1   1    0  5:2    4
5.    Горски             2    1  1  0     4:4  4
6.     Гемиџии        2  1   0  1      4:5  3
7.     Богомила       2   1   0  1   7:6   3
8.     Башкими         2   0  1  1     3:4  1
9.    Интернационал  2   0   0   2   3:5  0
10.     Бирлик                 2   0   0   2   1:6  0

Трето коло  5 и 6 октомври
Горски – Илинден БС
Гемиџии – Младост
Форца – Башкими
Мартолци – Богомила
Интернационал – Бирлик

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »