речник контакт

Фотографии од Бекамови со ќерката

Конечно, по трите сина, Викторија и Дејвид Бекам добија ќерка

Петар Печков

Неколку дена по среќниот момент двајцата родители се сликаа со новородената ќерка Харпер Севен. Еве ги фотографиите со таткото и мајката.

Синовите   Бруклин, Ромео и Круз засега ги нема н а  фотографиите со сестра им.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »