речник контакт

Фотографии од Велес од 50-тите и 60-тите

Како изгледал градот во средината на минатиот век

Петар Печков

Штотуку изградените Порцеланка,м Свилара, Жаба зграда, Новиот мост, чаршијата, ОУ Васил Главинов, Хемиска -Гимназија.... Низ фотографија

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »