речник контакт

Фото галерија, како денес беше во Велес на Богојавление

Кој се скокаше, од каде се велешани го следеа настанот, како Ивица го фати крстот (во прашање беа сантиметри)

Петар Печков

Ниски температури, помалку скокачи, помалку присутни, беа одликите на годинешите Водици во Велес.

 Најуспешен од 59-те велешани кои скокна во Вардар, некои и по два пати за 5 минути, беше  Ивица Андонов.

Фотографиите се дело  на Сашо Ѓоргов

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »