речник контакт

Фото репортажа од местото на убиството

Низ повеќе фотографии, каде се случило убиството и како изгледа автомобилот во кој е пукано

Петар Печков

Извесно е дека сторителите чекале да се појават двајцата застрелани. Тука биле цел ден и чекале во заседа  или некој ги повикал  двајцата другари да се најдат, па попатно е извршено убиството.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »