речник контакт

Фудбал

Забавно е.

Зоран Николов

Во секој случај, ако можете, симнете си го клипчево, интересно е. Аха, да, заборавив линк да оставам. Еве [url=funnyplace.org/file.php?id=2418&d=1]линк[/url].

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »