речник контакт

Фудбаломанија

Позитивни/негативни страни на фудбалот:

Аница Солева

Позитивни/негативни страни на фудбалот: 1. Намалување на наталитетот на населението 2. Зголемена побарувачка на телевизори 3. Зголемена потрошувачка на пиво 4. Зголемена потрошувачка на вибратори 5. Вкочанетост на вратот 6. Трошење и добивање на пари од кладење 7. Губење нерви 8. Одмор од сопругата/девојката 9. Златен период за флерт 10. Прекинување на врски 11. Дружење со пријателите 12. Хемороиди

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »