речник контакт

Фудбалче

Се сеќавате коа ни купуваа фудбалчиња со федери (играчки), е воа е интернет верзија од нив.

Никола Солев

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »