речник контакт

Хакирана страницата на локалната власт во Велес

Потпишани се ,,муслиманските хакери,,

Петар Печков

Утрово веб страницата на локалната влст од Велес, беше хакирна. Таа не функционираше неколку часа, по што повторно вратена. Во потписот од овој чин стоеше ,,муслимс хакерс,,

 Според познавачите веб страницата е хакирана оти користи апликација со отворен код, и може да се најде ранливост во тој код и да се злоупотреби.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »