речник контакт

Хемиска анализа на жената

За деталната хемиска анализа на жената, кликнете на Повеќе.

Зоран Николов

Елемент: жена[br] [br] Симбол: Же[br] [br] Пронаоѓач: Адам[br] [br] Атомска тежина: Оптимална 54, но варира од 40 до 250 килограми[br] [br] Зачестеност на елементот: Поголеми количества можат да се најдат во урбаните средини[br] [br] Физички карактеристики: Површината обично е премачкана со боја. Зоврива одеднаш, се замрзнува без причина. Се топи ако се примени соодветна постапка. Невкусна е ако погрешно се пробува.[br] [br] Хемиски карактеристики: Лесно се спојува со златото, среброто и другите благородни метали, како и со скапоцените камења. Апсорбира големи количества на скапи материјали. Може да експлодира одеднаш, без претходно предупредување и без позната причина. Не се топи во вода, но приемливоста значително и се зголемува ако се натопи со алкохол. Најефикасен познат елемен за впивање на пари. [br] [br] Најчеста употреба: пред се како украс, особено во скап спортски автомобил. Одличен медикамент за релаксација, многу ефикасно средство за чистење. [br] [br] Извршени опити: поцрвени кога ќе се пронајде без амбалажа. позеленува кога ќе се стави покрај подобар примерок.[br] [br] Опасност: многу опасен елемент, освен кога се наоѓа во рацете на стручњак. Илегално е да се има повеќе од една, иако може да се поседуваат и повеќе, под услов да се држат на различни локации и да се внимава елементите да не дојдат во директен контакт. [br] [br] Не важи за секоја само за некоја!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »