речник контакт

Цвеќенце

Сакам да сум јас детелинка, скини ме шо сакаш ќе ти даам!

Никола Солев

Сакам да сум јас детелинка, скини ме шо сакаш ќе ти даам!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »