речник контакт

Црно бело во боја, за разделба (фото)

Децата од градинките со завршна приредба

Петар Печков

Големата група деца од Детските градинки во Велес ја одржаа традиционалната завршна приредба. Годинава именувана ,,Црно и бело, во боја,, Со песни од познати Евровизиски рефрени децата се забавуваа, пееја,танцуваа на задоволство на преполниот Амфитеатар и нивните најблиски.  Со ова заврши нивното безгрижно детство а веќе од есен тие ќе бидат новите првачиња.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »