речник контакт

Црн Камен под мраз (фото)

Водата која паѓа од височина од 20-тина метри создала единствени фигури кои вреди да се видат

Петар Печков

Зимата, снегот и ниските тепмератури создадоа единствена слика, која не остава никого рамнодушен.

Мразот и заледените фигури преку фотографија од Слободан Ѓоргиев.

За потсетување вакавстото место Црн камен се наоѓа во месноста Пресвета, јужно од манастирот Св. Димитрија во Велес.

Во овој период од годината е посебно интересен и впечатлив. Водата која паѓа од височина од 20-тина метри создала единствени фигури кои  вреди да се видат или посетат.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »