речник контакт

Цртална

Кој би рекол дека сите овие слики се цртани рачно, а не компјутерски?

Зоран Николов

Кој би рекол дека сите овие слики се цртани рачно, а не компјутерски?

http://www.hethe.com/

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »