речник контакт

Честит католички Божик

На сите посетители на ТРМР од католичка вероисповед Честит Божик

Петар Печков

Честит Божик за сите посетители кои  денес на 25 декември го слават католички Божик.

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »