речник контакт

Честит празник 8-ми септември

Во пресрет на празникот, еве како по градските бандери се закачуваше државното и локалното знаме

Петар Печков

Денот на државноста во Велес ќе се одбележи со повеќе манифестации. За граѓаните да го почувствуваат овој ден се погрижија и комуналците кои по подолго време ги закачија знамињата по бандерите од градот.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »