речник контакт

Четири години затвор за неготинец оти се самозадоволувал пред деца

Настанот се случил на 24 април минатата година, во дворот од семејната куќа

Петар Печков

Кирчо Р. (38 год) од Неготино  доби четири години затвор затоа што  се самозадоволувал, пред малолетни деца.  

Тој  во Основен суд Велес, беше прогласен  за виновен за  кривичното дело  ,, задоволување полови страсти пред друг,,.  

Настанот се случил на 24 април минатата година, во дворот од семејната куќа,  кога Кирчо Р. во два наврати пред две малолетни лица маструбрирал  и вршел задоволување на  полови страсти.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »