речник контакт

Школи

Советниците ја растурија забавата, пропадна идејата двете основни училишта од градот да згаснат...

Петар Печков

Советниците ја растурија забавата, пропадна идејата двете основни училишта од градот да згаснат (се мисли на Трајко Андреев и ЈХ Џинот), Гимназија и Економска да се селат. На седницата на Советот идејата на Коцевски не наиде на одзив, учениците и нивните родители можат да здивнат... до следната епизода.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »